logoTemplate

slika001

Članovi Udruženja odgajivača sitnih životinja „Avala-Beograd“ organizovano su izlagali na izložbi sitnih životinja koju je organizovalo Udruženje „Nais“ iz Niša, u balon sali u Niškoj banji od 02. do 04.12.2011. Izložbu je obeležila svečana atmosfera, divni domaćini i trodnevno druženje, a sve je uveličala ogromna poseta, naročito u nedelju 04.12.2011. kada je organizovana berza sitnih životinja i opreme.

Članovi „Avale- Beograd“ su se okitili brojnim priznanjima, a najuspešniji izlagač je bio naš najmlađi član Darko Radaković koji je osvojio četiri šampionske titule u kategoriji ukrasne i rasne živine i to za rase brama velika, patuljasta brama, kokinkina i holandska beloćubasta. Ostali članovi su izlagali kuniće a titulu šampiona osvojili su: Milan Mitrović za orijaša sivog, Saša Lukić za orijaškog šarca, Vladan Sušić za veliku činčilu, Aleksandar Milošević za novozelandskog belog, Bojan Perišić za novozelandskog crvenog, Dejan Subotić za kalifornijskog, Srđan Todorović za patuljastog ovnolikog i Perica Ranković za hermelina.

Udruženje odgajivača sitnih životinja „Avala-Beograd“ ovom prilikom zahvaljuje domaćinima iz Niša na divnom provodu i druženju sa istomišljenicima.

LOGO-UDRUZENJA